Anders door samenwerking

Anders Verbouw. Wat drijft ons? Ambachtelijk werk met een sterke focus op karakteristieke panden met de Rotterdamse aanpak. Gespecialiseerd in renovaties, met korte doorlooptijden. Zo hebben we het graag. Dit soort projecten geeft onze formule vorm en scherpt onze processen voortdurend aan.
Ons relatief jonge bestaan maakt ons tot een energieke partij. Met korte communicatielijnen en veel ruimte voor creativiteit en eigen initiatief denken wij mee met de klant. Onze medewerkers hebben de intrinsieke motivatie om elkaar verder te brengen: een belangrijke kernwaarde binnen Anders verbouw, met het delen van kennis en innovatie als speerpunt. Het levert een organische manier van werken op waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en eisen in de bouw.

Invalshoek
We vertrouwen graag op onze eigen kracht. We leggen verbinding tussen de betrokken partijen, we gaan gestructureerd te werk met een integrale aanpak en een strakke planning. Vanuit een gedetailleerd plan van aanpak, realiseren en beheren wij op maat en vanuit één visie. Zo behalen wij als team op korte termijn het gewenste resultaat.

Bedrijfscultuur
Vakmanschap, organiserend vermogen en creativiteit. We zijn een echt familiebedrijf met een aangename bedrijfscultuur; we hebben respect en aandacht voor elkaar en werken met de Rotterdamse aanpak.